12 weekse Mama Baby Qigong online cursus speciaal aanbod AL

Praktische 12 weekse online live cursus voor ouders van een prikkelgevoelig kindje

Ontdek hoe je van urenlang rondlopen tot slapen komt binnen 15 minuten

12 weken quality time

HERKEN JE DIT?

 • Je baby huilt en je weet niet waarom.
 • Je voelt je onzeker. Je wilt je kind zo graag helpen maar weet niet hoe.
 • Krampjes? Je bent zelf nog herstellende, maar komt niet aan slapen toe omdat je baby je wakker houdt met zijn krampjes.
 • Je zou zo graag een nachtje doorslapen...hoe dan?
 • Je baby is vaak gespannen en rusteloos. Je draagt hem urenlang rond...
 • Je bent vaak gespannen en vindt geen rust, net als je draakje
drache-und-mama-im-stress_web

VOOR JOU ALS (PASGEBOREN) MAMA EN JE BABY HOEFT DIT NIET LANGER MEER ZO TE ZIJN.

 

HOE ZOU HET VOOR JE ZIJN ALS

 • Je baby veel makkelijker in slaap kan komen. Uit zichzelf.
BabyDrache_web
 • Je baby veel rustiger is, ook tijdens het drinken. Hij is minder schrikachtig.
 • Hij geen of nauwelijks meer last heeft van krampjes.
 • Hij vrolijker en minder hangerig is. Je baby zit weer lekker in zijn vel..
 • Je s'nachts eindelijk meer slaapt.
 • Je nu minder stress ervaart en dagelijks rustmomenten creeert voor jezelf.
 • Je weer lekker in je vel zit.

VOELT DIT ALS EEN VERRE DROOM? HET IS DICHTERBIJ DAN JE DENKT... Met Mama Baby Qigong genieten jij en je baby van dagelijks extra 1:1 quality time en vinden zowel jij als je baby jullie ontspanning en rust terug. En dat versterkt jullie band

 

 

 

Mama Baby Qigong

online lessen van 12 weken in je eigen tijd en tempo voor je baby en jou - In 7 modules leer je alle Qigong massage bewegingen voor je baby. De oefeningen hebben meteen al effect op jou en je baby. Een quality time momentje met je baby. Met de Qigong Earth oefeningen creer je dagelijks een zenmomentje voor jou.

Ken je dat?

Je baby komt niet tot rust, hij slaapt slecht of is niet te troosten, deze situatie is zowel voor jou als voor je baby stressvol.

Qigong Earth oefeningen

Graag leer ik je oefeningen waar je zelf tot rust komt en je eigen batterijen weer kunt opladen. Zodat je dagelijks goed voor je lichaam en gezondheid kunt zorgen.

Qigong massage voor je baby

Nu is het zover, je voelt je goed en lekker in je vel na de Qigong Earth oefeningen. Nu kun je je positieve voedende energie aan je kind doorgeven zodat je babytje lekker tot rust komt en kan kalmeren. Aan de hand van een babypop leg ik je de Qigong massage beweging aan je uit.

Rust ontspanning en ontwikkeling

Na de Mama Baby Qigong zijn je draakje en jij weer ontspannen. Fijn dat je op deze manier ook de ontwikkeling van je draakje kunt ondersteunen.

WIL JIJ DE POSITIEVE EFFECTEN VAN DE QIGONG MASSAGE OP JE BABY ERVAREN. ÉN VAN DE QIGONG EARTH OP JEZELF? Dan is de MAMA BABY QIGONG ONLINE LIVE CURSUS echt iets voor jou! Ik neem je bij de hand

Sandra foto rund

Even Voorstellen Ik ben...

Sandra, 44, trotse mama van 2 jongens van 12 en 9 jaar. Ik doe al meer dan 11 jaar aan Qigong en Taichi voor mijn eigen ontspanning. 

HAPPY CHI COACHING

Happy Chi Coaching is vanuit mijn gezin ontstaan. Na een lange zoektocht stuitte ik op de Qigong massage en heb sindsdien positieve effecten bij mijn eigen kinderen mogen ervaren. Ik ben therapeut geworden, omdat ik deze nog vrij onbekende methode uit de Chinese Geneeskunde aan meer ouders wil leren. Ouders die zich nog op een zoektocht voor hun eigen kind bevinden. Ik werk niet met etiketjes maar met kleurtjes. Elk prikkelgevoelig kind heeft een kleur (grijs, rood of groen), afhankelijk van hoe de prikkels het kind belemmeren. De gezinnen die ik begeleid, halen fantastische resultaten. Heel dankbaar dat ik dit mag doen.

Mijn missie is het om de Qigong massage in elke huisapotheek van Nederland en België te brengen. Net als pleisters onmisbaar.

HAPPY CHI ACADEMY

Met de HAPPY CHI Adacemy wil ik meer ouders de mogelijkheid geven de Qigong massage via een online cursus te leren. Zodat ik meer gezinnen kan helpen. De cursus kun je thuis lekker in je veilige omgeving leren.

Logo happy chi.academy_final
Module-7-Lavendel

De modules komen druppelsgewijs vrij in de online academy - zodat je in je eigen tijd en tempo de modules kunt volgen. Vlieg jij mee met Floris op zoek naar de seleniet? Zodat hij weer lekker kan slapen?

Module 7 SchlafFloris

DE MAMA BABY QIGONG ONLINE CURSUS BESTAAT UIT EEN STARTMODULE EN 7 MODULES NET ALS DE 7 KLEUREN VAN DE REGENBOOG

Hieronder volgt een korte samenvatting wat je per module kunt verwachten.

Startmodule-Floris_web

STARTMODULE / BASICS

VOORDAT JE BEGINT

In deze module kom je de belangrijkste aspecten van de Qigong massage te weten. Achterliggende ideeën, houding, technieken. Alle voorbereidingen om de massage succesvol aan te leren.

 • Wat is Qigong massage?
 • Wat zijn dantiens? incl. beschrijving die je kunt uitprinten en instructie videos hoe je deze bij jezelf en je kind makkelijk kunt vullen
 • 7 belangrijkste handelingen voordat je met de Qigong massage begint
 • de 2 technieken van de Qigong massage

module 1 + 2 Floris_web

MODULE #1 / BEWEGING 1 en 2

OPEN STELLEN - RUSTIG WORDEN - HUIDGEVOEL

In deze module leer je alles over deze beide eerste bewegingen van de Qigong massage. Deze bewegingen zorgen ervoor dat je draakje zijn bewustzijn voor de buitenwereld opent. Ze helpen je draakje om te ontspannen en rustig te worden. Tevens helpen ze je draakje om zijn huid beter te voelen. Zodat etiketjes niet meer dwars zitten. En je draakje beter aanvoelt naar de wc te gaan wanneer dat nodig is.

 • Beginpunt beweging 1
 • demonstratie van beweging 1 en 2
 • Worksheets bw 1 en 2 uitleg en effecten van deze bewegingen
 • Wekelijkse log om je lichaamstaal van je kind te observeren en vragen te noteren
Module 2 Floris

MODULE #2 / BEWEGING 3 en 4

EMOTIES - LUISTEREN

In deze module leer je alles over beweging 3 en 4 van de Qigong massage. Deze bewegingen zorgen ervoor dat je draakje zijn emoties beter kan reguleren. Ze helpen je draakje om zijn oren te openen. Zodat hij kan luisteren wanneer hij aangesproken wordt. Tevens wordt ook de spraakontwikkeling van je draakje ondersteund.

 • Demonstratie van beweging 3 en 4
 • Worksheets bw 3 en 4 uitleg en effecten van deze bewegingen
 • Wekelijkse log om je lichaamstaal van je kind te observeren en vragen te noteren
Module 3 Floris

MODULE #3 / BEWEGING 5

VERBINDING - OOGCONTACT - GLIMLACHEN

In deze module leer je alles over beweging 5 van de Qigong massage. Deze beweging opent het sociale zelf van je draakje. Zorgt voor intense verbinding tussen jou en je draakje.  Oogcontact en glimlachen zie je weer terug bij je draakje. Hij kan zich veel makkelijker verbinden met de mensen om hem heen. En al snel wil hij weer afspreken, "doei mama", en weg is hij.

 • Demonstratie van beweging 5
 • Worksheets bw 5 uitleg en effecten van deze bewegingen
 • Wekelijkse log om je lichaamstaal van je kind te observeren en vragen te noteren
Module 4 Floris

MODULE #4 / BEWEGING 6

VERBINDING - COMMUNICATIE

In deze module leer je alles over beweging 6 van de Qigong massage. Beweging 6 helpt met verbinden en praten. Deze ondersteunt het bewegen van de tong en lippen. In het brein van je draakje worden extra verbindingen aangemaakt om (meer) te kunnen spreken. Draakjes met weinig spraak gaan meer praten. Draakjes zonder spraak kunnen eerste woordjes vormen.

 • Demonstratie van beweging 6
 • Worksheets bw 6 uitleg en effecten van deze bewegingen
 • Wekelijkse log om je lichaamstaal van je kind te observeren en vragen te noteren
Module 7 Floris

MODULE #5 / BEWEGING 7

KALMEREN - VERWERKEN - TRANSITIE

In deze module leer je alles over beweging 7 van de Qigong massage. Deze beweging activeert het vermogen van je draakje om zelf tot rust te komen. Transities worden makkelijker. Het helpt je draakje om rustig te blijven tijdens al het doen en laten van je gezinsleven.

 • Demonstratie van beweging 7
 • Worksheets bw 7 uitleg en effecten van deze bewegingen
 • Wekelijkse log om je lichaamstaal van je kind te observeren en vragen te noteren
Module 6 Floris

MODULE #6 / BEWEGING 8 en 9

SPIJSVERTERING - DETOXING

In deze module leer je alles over beweging 8 en 9 van de Qigong massage. Met deze bewegingen versterk je het spijsverteringsstelsel en help je je draakje met het elimineren van toxines. Deze kunnen zich namelijk opstapelen in het lichaam van je draakje en zijn gedrag beinvloeden.

 • Demonstratie van beweging 8 en 9
 • Worksheets bw 8 en 9 uitleg en effecten van deze bewegingen
 • Wekelijkse log om je lichaamstaal van je kind te observeren en vragen te noteren
Module 7_Floris

MODULE #7 / BEWEGING 10, 11 en 12

SLAPEN - WELZIJN

In deze module leer je alles over beweging 10, 11 en 12 van de Qigong massage. Met beweging 10 help je je draakje met slapen. Beweging 11 ondersteunt de fysieke ontwikkeling van je draakje en helpt zijn lichaam sterk te maken. Beweging 12 helpt de hersenen van je draakje om verbindingen te maken en te leren.

 • Demonstratie van beweging 10, 11 en 12
 • Worksheets bw 10, 11 en 12 uitleg en effecten van deze bewegingen
 • Wekelijkse log om je lichaamstaal van je kind te observeren en vragen te noteren

FLORIS OP ZOEK NAAR DE SELENIET...

Wist je dat Seleniet een kalmerende werking heeft? En een mooie steen is om je pasgeboren baby te begeleiden? Goed nieuws! Bij elk module die je afsluit hoort een korte quiz. Floris het regenboogdraakje gaat bij elke module op zoek naar de Seleniet. Beantwoord je alle vragen goed, dan ontvang je een certificaat van de plek waar Floris op zoek is gegaan naar de seleniet. In totaal kun je dus 7 plekken verzamelen. Én ontvang je als je samen met Floris de seleniet hebt gevonden een extra kadootje.

Floris kristalkaart beautiful

Verder omvat de online Mama Baby Qigong cursus volgende extra's

 • QUIZZES

  Floris het regenboogdraakje neemt je mee in zijn avonturen. Na afronding van elke module weet op welke plek Floris is geweest en waar hij de Seleniet uiteindelijk gaat vinden.

 • VIDEO'S

  In praktische videos leer je stap voor stap de 12 bewegingen van de Qigong massage. In de startmodule leer je alle belangrijke handelingen voordat je met de Qigong massage begint. Ook neem ik je mee hoe Qigong massage precies om het lichaam van je draakje werkt. Tevens vindt je er ook extra videos voor jou om je eigen batterijen op te laden.

 • HAPPY CHI COMMUNITY

  Je word gratis lid van de Happy Chi Community. Wekelijks op maandag een Checkin en op vrijdag een Checkout om je successen te delen en waar je dankbaar voor bent. Hier kun je met gelijkgestemde mamas je ervaringen uitwisselen.

 • WORKSHEETS

  Bij elke module ontvang je per Qigong massage beweging een pdf worksheet met instructie en effecten. Je ontvangt ook een wekelijkse log die je helpt om de lichaamstaal van je kind te observeren en bij te houden. En om je vragen te noteren.

A RAINBOW IS A SPECTRUM OF HOPES, DREAMS, ABILITIES, FEELINGS, DESIRES, THOUGHTS AND POSSIBILITIES.

challenge Mail 2 dag 2 dantiens

START VANDAAG NOG MET DE ONLINE CURSUS EN ERVAAR METEEN HET EFFECT VAN DE MAMA BABY QIGONG OP JE DRAAKJE

Online programma Mama Baby Qigong
 • STARTMODULE BASICS
 • MODULE #1 / OPEN STELLEN - RUSTIG WORDEN - HUIDGEVOEL
 • MODULE #2 / EMOTIES - LUISTEREN
 • MODULE #3 / VERBINDING - OOGCONTACT
 • MODULE #4 / VERBINDING - COMMUNICATIE
 • MODULE #5 / KALMEREN - VERWERKEN - TRANSITIE
 • MODULE #6 / SPIJSVERTERING - DETOXING
 • MODULE #7 / SLAPEN - WELZIJN

STAP NU IN VOOR

€ 57,-

OF BETAAL IN 1 x 147,- € en bespaar €22,- 

Betalingen.png

STAP VANDAAG IN EN KRIJG OOK...

SandraBaum

Qigong voor jou - Online cursus

Een ontspannen ouder geeft een ontspannen kind. Eerst zelf ontspannen dan ga je pas met de massage aan de slag. 

Qigong Earth oefeningen zorgen ervoor dat je zelf lekker in je vel zit. En je positieve energie door kunt geven aan je kind.

Zodat je er echt kunt zijn voor je kind en je dagelijks iets voor je gezondheid doet.

Themacursus met 12 Qigong Earth bewegingen. 12 Instructievideos en worksheets over de toepassing en effecten van elke oefening.

 

(t.w.v. € 97,-)

QuiGongGruppe

BONUS 1

Qigong Earth online trefpunt

Om de week een Qigong Earth trefpunt via Zoom om samen de oefeningen te doen. 

(t.w.v. € 29,-)

Wartezimmer Baby

BONUS 2

Qigong massage online spreekuur

elke maand 1 spreekuur om de lichaamstaal van je draakje en al je vragen te bespreken. In totaal 3 spreekuren voor de duur van de cursus. 

(t.w.v. € 29,-)

Bonus 3 knuffels

BONUS 3

Regenboogdraakje Baby Knuffel

Met liefe gehaakt exclusief verkrijgbaar voor deelnemers van de Mama Baby Qigong. Je kunt uit 1 van de 3 knuffels kiezen.

(t.w.v. € 29,-)

Ken je dat?

Je baby komt niet tot rust, hij slaapt slecht of is niet te troosten, deze situatie is zowel voor jou als voor je baby stressvol.

Qigong Earth oefeningen

Graag leer ik je oefeningen waar je zelf tot rust komt en je eigen batterijen weer kunt opladen. Zodat je dagelijks goed voor je lichaam en gezondheid kunt zorgen.

Qigong massage voor je baby

Nu is het zover, je voelt je goed en lekker in je vel na de Qigong Earth oefeningen. Nu kun je je positieve voedende energie aan je kind doorgeven zodat je babytje lekker tot rust komt en kan kalmeren. Aan de hand van een babypop leg ik je de Qigong massage beweging aan je uit.

Rust ontspanning en ontwikkeling

Na de Mama Baby Qigong zijn je draakje en jij weer ontspannen. Fijn dat je op deze manier ook de ontwikkeling van je draakje kunt ondersteunen.

Lees hier de ervaring van mamas die je voorgingen:

BabyDrache_web

"Mijn zoontje had er echt baat bij en voor mij was het ook heel goed."

"Tijdens mijn zwangerschap heb ik online de Mama Baby qigong gevolgd. De massagetechnieken kon ik direct na de geboorte van mijn zoontje toepassen, hij had er echt baat bij. Minder darmkrampjes en minder spanning in zijn nekje.

De online lessen waren duidelijk en informatief en het contact met Sandra was heel fijn. Daarbij is de Academy heel handig om een en ander terug te kijken.

Voor mij was de qigong ook heel goed, zo bleef ik tot het laatst van de zwangerschap in beweging en nu de baby er is, is het een ik-momentje om weer tot rust te komen."

Shirley / Mama van Rowen (pasgeboren)

BabyDrache_web

"Super om nu nog beter te weten wat aanraking allemaal teweeg brengt."

"Het is een prettige en simpele manier van masseren wat heel erg ten goede komt van de prikkelverwerking en de ontwikkeling van het kind. Super om nu nog beter te weten wat aanraking allemaal te weeg brengt!

Sandra neemt de tijd om je te voorzien van uitleg en in de academy kun je zelf nog eens alles na lezen en de video's bekijken. Zo kun je het heel goed eigen maken.

Bedankt voor deze waardevolle cursus!"

Linda / Mama van 2 (3 mnd en 3 jaar)

BabyDrache_web

"Echt een super techniek!"

"...wat was het fijn! Eerst zelf oefeningen doen om in een goede energie te komen en daarna bij je kindje(s), om hen te laten ontspannen. Ent wat werkte het goed! Een kindje dat druk is, overprikkeld of zijn rust niet kan vinden, ontspant gelijk bij deze techniek. De aanraking, de klopjes en het persoonlijke contact doet wonderen. Het liet mijn zoontje van 1 heerlijk ontspannen die ik daarna gelijk in zijn bedje kon leggen, maar ook mijn zoontje van 3 vroeg of ik het nog eens wilde doen omdat het zo fijn was. Echt een super techniek!"

Lindsay  / Mama van Charlie en Oliver (1 jaar en 3 jaar)

BabyDrache_web

"Kan het alleen maar aaraden om de cursus te doen."

"Ik had mijn laatste Qigong babymassagedag gisteren en ben bijna verdrietig dat het nu voorbij is. Ten eerste: Sandra is een absolute hartsvriendin die de dag vult met zon. Ze neemt superveel tijd om de oefeningen in detail uit te leggen. Zelfs mijn zoon was blij om haar elke keer via Zoom te zien en naar haar te stralen. Ook mijn oudste is elke keer blij met de Qigong massage en doet de oefeningen ondertussen gedeeltelijk alleen. Maar samen is het natuurlijk het mooiste. Kan het alleen maar aanraden aan elke mama om de cursus te doen. Het vult de mama en de kinderziel met enorme energie en beiden hebben er alleen maar baat bij! Bedankt voor 12 geweldige weken."

Caro / Mama van Nico en Alexander (1 jaar en 11 jaar

BabyDrache_web

"Ik heb echt genoten van de Mama Baby Qigong cursus."

"Ik kijk ernaar uit om de Qigong massage in ons dagelijks leven te integreren en te genieten van een rustige tijd van welzijn met mijn kindje. Ik heb echt genoten van de Mama Baby Qigong cursus bij Sandra, omdat ik Qigong nog nooit eerder heb gedaan. Het was een compleet nieuwe ervaring voor mij."

Katrin  / Mama van Nina (1 jaar)

BabyDrache_web

"De verbinding was heerlijk om te ervaren."

"Dankbaar dat ik vanmorgen de effecten van de Qigong massage en de Qigong Earth oefeningen mocht ervaren. De verbinding tussen mij en Stefan was heerlijk om te ervaren."

Cindy / Mama van Stefan (2 jaar)

HAD JIJ DEZE VRAAG OOK?

Online programma - Happy Chi babys

SAMENVATTING VAN HET AANBOD MAMA BABY QIGONG ONLINE CURSUS

 • Mama Baby Qigong online cursus / 7 modules net als kleuren van de regenboog t.w.v. €197,-
 • Groot seleniet hart t.w.v. €29,- na afronding van de cursus
 • Qigong Earth online cursus / 12 lessen Qigong Earth oefeningen t.w.v. €97,-
 • Qigong Earth Online trefpunt / 6 online trefpunten t.w.v. €29,-
 • Online spreekuur / 3 Zoom coachcalls t.w.v. €29,-
 • Floris het regenboogdraakje babyknuffel t.w.v. €29,-

TOTALE WAARDE VAN HET AANBOD €410,-

STAP NU IN VOOR

€ 57,-

OF BETAAL IN 1 x  147,-€ en bespaar €22,- 

Betalingen.png
Workshop op locatie

SAMENVATTING VAN HET AANBOD WORKSHOP OP LOCATIE

 • 1,5 uur theorie: aanleren van de 12 Qigong massage bewegingen en een boekje draakjesmassage met alle bewegingen.
 • alle weetjes over elke beweging en duiden en begrijpen van lichaamtaal van je draakje.
 • Praktische Qigong Earth oefeningen om goed in je eigen vel te zitten.

AANTAL DEELNEMERS 8

 • 1,5 uur praktijk: toepassen en ervaren van de 12 Qigong massage bewegingen in groepjes van 2.
 • 1 Floris babyknuffel t.w.v. €29,- (rammelaar, knuffeldoek of bijtring). voor je minidraakje.
 • Mogelijkheid voor het aanschaffen van een of meerdere knuffels voor broertjes of zusjes

STAP NU IN VOOR

€ 47,-

Introductieprijs workshop op locatie

BETAAL 47,-€ ipv 77,- en bespaar €30,- 

Betalingen.png

© Happy Chi Academy | Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring